Treceți la conținutul principal

Despre noi

GO-Records Studio a luat naștere în anul 2004 din pură întâmplare atunci când doi prieteni și-au dat seama că au în comun fotografia și unele idei de videografie. Pe atunci nu ne permiteam să fotografiem și să filmăm decât pe cei apropiați nouă. Dar chiar și așa nu ne-am permis să oferim amintiri prost realizate, astfel încât cu timpul ne-am mărit cunoștințele (... și echipa) în arta fotografiei și a filmului de eveniment. 

Cu riscul de a ne lăuda pe noi înșine, de obicei, treaba bine facută aduce cu sine și o reclamă bună. Dovadă stau și mărturiile celor care ne-au încredințat imortalizarea amintirilor lor, de care noi am beneficiat pe deplin, astfel încât prezentul site este o marturie a muncii noastre. 

Suntem niște caractere comunicative care la fiecare eveniment odată cu activitatea noastră încercăm să ne facem noi prieteni și de cele mai multe ori reușim, poate și datorită experienței noastre cu toate genurile de oameni. Poate faptul ca nouă ne place comunicarea în cea mai banala formă a ei (față în față) ajută.
           
Prin natura muncii noastre reușim să vedem oamenii exact așa cum sunt ei, și din această cauză reușim să colaborăm cu aproape toată lumea. Spun ”aproape”, pentru că la fel cum știți cu toții minuni se întâmplă rar sau aproape deloc.

Deși lucrând aproape în fiecare weekend și în mai multe zone ale țării,  am avut ocazia să fim martori la nenumărate obiceiuri și tradiții deosebite, speciale, unice, care pe noi ne-au imprsionat profund dar în același timp ne pare rău că multe dintre acestea din diverse motive, mai mult sau mai puțin obiective, dispar încet, încet.

Chiar și așa, amintirile sunt cele care dăinuie, și noi ne bucurăm atunci când ne sunt încredințate nouă.


Cu Respect
GO-Records Studio - TEAM