Treceți la conținutul principal

Servicii

         Principalul și singurul nostru pachet conține exact ceea ce este necesar pentru a avea o amintire profesional realizată și anume: Filmarea și Fotografierea întregului eveniment cu un cameraman și un fotograf, la care adaugăm și o ședință foto realizată în ziua nunții. 

               În acest caz, filmarea și fotografierea NU sunt limitate la un anumit număr de ore (fotografii) și este inclusă și Cununia Civilă în cazul în care aceasta are loc intr-o altă zi față de cea cu petrecerea și Cununia Religioasă.

        Opțional, avem multe servicii care vi le putem oferi astfel încât amintirea evenimentului vostru să deviă de neuitat.  Cărți Foto de diferite modele și mărimi, Mărturii fotografice, al doilea cameraman/fotograf, macara, fum greu cu gheață carbonică, etc.  Fiecare dintre acestea au costul lor, astfel încăt prețul final al tuturor serciciilor noastre îl stabilim împreună. 
                        
                Acesta este și motivul pentru care preferăm discuția față în față astfel încât noi vă putem arăta toate rezultatele muncii noastre iar voi vă puteți hotarâ în cunoștință de cauză și puteți aprecia singuri valoarea muncii noastre.

              Filmarea și fotografierea se fac folosind cele mai noi aparaturi din domeniu (Sony, Panasonic, Nikon și Canon) împreună cu toate accesoriile de care avem nevoie pentru a asigura cea mai bună calitate a serviciilor oferite clienților nostri. 

Tot ceea ce reprezintă parte video este realizată în FULL HD 1080 - 50p sau la cerere în format 4K iar fotografiile sunt realizate în cea mai calitativă imagine Raw. Și partea foto și partea video sunt editate de către specialiști în domeniu cu cele mai bune softuri de editare.

Fotografii și cameramanii echipei ”GO-Records Studio” au fiecare peste 10 ani de experiență în evenimentele private astfel încât putem garanta atenția în imortalizarea tuturor momentelor importante din astfel de evenimente.

Locația pentru sedința foto din ziua evenimentului este stabilită de comun acord de catre organizatorii evenimentului și echipa GO-Records Studio astfel încât să putem garanta succesul unor fotografii memorabile. În cazul sedințelor foto speciale ( ”Trash the Dress” sau ”Logodnă” ) data, locațiile și timpul destinat acestora se vor face deasemenea de comun acord.

Modelele cărților foto oferite de noi NU se disting prin diferența de calitate ci prin modul lor de prezentare. Calitatea acestor cărți foto este cea mai bună de pe piață, folosindu-se cele mai bune printuri și cele mai bune materiale. La fel se poate spune și despre DVD-urile si Blu-Ray-urile folosite de noi – cele mai bune pentru clientii noștri!

La cerere mai putem asigura și alte servicii potrivite pentru astfel de evenimente cum ar fi: ursitoare, dansatori profesioniști, porumbei, fum greu cu gheață carbonică, sonorizare profesională cu Dj specializat în evenimente private etc.
          
          
Nou !!!
Pentru toți cei care doresc un eveniment de neuitat le oferim un spectaculos efect: FUM GREU.  Un efect de senzație ce va face petrecerea voastră de neuitat !Muzică pentru eveniment!
Deasemenea GO-Records Studio vă poate asigura și muzica pentru evenimentul vostru, punându-vă la dispoziție un Dj cu experiență în evenimente private de orice fel ( de la majorate, la aniversări, cumetrii, nunți, etc). Mixajul clasic ( nu de tip CLUB ! ), cu muzica aleasă de voi, și desigur cu animație la microfon în limita bunului simț, pot face evenimentul vostru să devină așa cum ați visat și mai ales atractiv din punct de vedere financiar. Calitatea muzicii este garantat de nota 10 iar repertoriului... numai voi îi puneți limite!