Treceți la conținutul principal

Stresul MireseiOooo, ziua cea mare aproape că a sosit !!! De ceva timp încoace nu mai dormi cum trebuie, te gândeşti la tot felul de detalii, nu mai poţi să te concentrezi la lucru, eşti iritată şi nervoasă cu toată lumea, inclusiv cu logodnicul tău!!! Este timpul să iei din nou controlul asupra vieţii tale pentru că nu cumva să ajungi precum o mireasă de care nu iţi doreşti să fii.

Vrei să te simti bine în această zi, vrei ca totul să decurgă cum trebuie, fară evenimente bizare şi neprevăzute, şi cu atât mai mult vrei să arăţi bine şi invitaţii să nu vadă că tu eşti stresată din cauza nunţii.

În cele ce urmează iţi voi da cateva idei pentru a reduce stresul dinaintea nunţii, pentru ca tu să arăţi superb, să fii Frumoasa şi nu Bestia în această poveste minunată.

Poate ar trebui să angajezi un wedding planner. Nu este niciodată târziu, şi chiar dacă ai facut deja o parte din aranjamente, acesta poate prelua planurile tale de acolo de unde au rămas şi să ducă mai departe aranjamentele pentru nuntă. Aceştia au experienţa, ştiu cu ce se vor confrunta, ştiu cum să evite evenimentele neplăcute şi iţi vor lua o piatră de pe inimă, tu putându-ţi astfel dedica timpul către lucruri mult mai importante. În loc să răspunzi la telefoane şi să alcătuieşti liste, poţi să stai linistită şi sa respiri uşurată aşteptând evenimentul cel mare.

Oameni cu experienţă din agenţii de organizare nunţi se pot ocupa de coordonarea furnizorilor, de aranjamentele cu restaurantul şi te vor ţine la curent cu bunul mers al lucrurilor.

Începe un program de relaxare, exerciţii de fitness sau yoga. Asta ar trebui să te facă sa iţi eliberezi energiile negative acumulate, în acelaşi timp... fitnessul te va ajuta să te intreţii şi să fii in formă perfectă pentru rochia visată. Dacă ai un animal de companie, încearcă să faci plimbari cât mai lungi. Şi tu şi el va veţi bucura de aerul curat, de plimbări plăcute şi de natură.

 Ia-ţi cea mai bună prietenă şi ieşiţi la prânz impreună! O ieşire ca între fete, cu poveşti şi ingheţată este tot ce ai nevoie!
Răsfaţă-te cu un tratament complet la un spa, cu masaje faciale, corporale, manichiură, pedichiură, cosmetică. Împachetările te vor face să arăţi şi să te simţi mult mai bine!

Organizează-ţi dulapul. De fiecare dată iţi propui să scapi de hainele pe care nu le porţi niciodată sau care nu iţi mai sunt bune, acum este momentul să rearanjezi garderoba ta, să scapi de lucrurile pe care nu le mai doreşti, să faci loc pentru viitoarea garderobă. Totodată vei fi pregatită pentru viitoarele schimbări ce vor avea loc. Dacă nu locuiţi încă împreună, acum va fi mai simplu.

Încearcă să nu devii obsesivă! Stiu că este greu să organizezi o nuntă, mai ales dacă nu ai un om care să facă asta, o agenţie specializată, dar... nu dispera, dacă iţi vei crea un program şi te vei ţine de el, totul va fi bine. Fă-ţi o agenda, fixeaza-ţi nişte intervale de timp în care trebuie să se întâmple anumite lucruri, fă-ţi un calendar al evenimentelor, notează-ţi toate detaliile şi încearcă să distribui din atribuţii către părinţi, logodnic sau cea mai bună prietenă.

Nu uita de micile plăceri care iţi fac viaţa mai frumoasă. Ieşi la masă cu logodnicul tău si vorbiţi despre orice altceva decât despre nuntă. Ieşiţi la un film împreună sau la cumpărături.
Petrece puţin timp doar cu tine. Încearcă să vizualizezi toata ziua, cum se va desfăsura, după ce ai lenevit în pat, ai baut o cafea şi ai mancat un mic dejun sănătos. Relaxează-te şi gândeşte-te la toate lucrurile şi vei vedea cum toate lucrurile complicate au rezolvări din cele mai simple.

Daca simţi că devii anxioasă înainte de nuntă, încearcă să faci nişte exerciţii de respiraţie. De câteva ori pe zi, relaxează-te pentru câteva minute, inspiră mult şi expiră. Este indicat să faci astfel de exerciţii pentru a te calma. Aerul curat te va ajuta sa gândeşti mai bine.


Nu în ultimul rând, fereşte-te de greşeala pe care o fac alte mirese, şi anume... nu uita despre ce este vorba în această zi. Te căsătoreşti cu persoana pe care o iubeşti, cu persoana cu care vrei să îţi petreci toată viaţa şi să te bucuri de tot ce iţi va oferi viaţa.

Dacă vei păstra această perspectivă, totul va decurge excelent iar micile lucruri care nu sunt perfecte nu vor mai conta, pentru că tot ceea ce contează in această zi sunteţi voi doi!